Wie zijn wij?

Reeds 34 jaar zijn wij een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. We hebben inmiddels dus zeer veel ervaring in de branche en bieden een compleet dienstenaanbod, dat start met advies op maat.

We zijn gespecialiseerd in het importeren van jong gebruikte occasions met een zeer lage kilometerstand. Ook voeren wij alle mogelijke onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit in onze modern ingerichte werkplaats. We werken samen met een groot aantal leasemaatschappijen en fleetowners. LeasePlan heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner.

Door de ondersteuning van Bosch zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits) eisen die door BOSCH en BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd.

Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar wij al 34 jaar voor staan. U kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.